Voor mij is les volgen bij YogaRelax iedere keer weer een feestje. Dit volg ik in Bergen op Zoom 3x in verschillende vormen van lessen al ruim 3 jaar! Mij heeft het zoveel verrijking gegeven in het leren omgaan met de dingen die het leven je aanreikt. Want buiten dat Dénise fantastisch les geeft is het ook een vrouw die aan ons veel wijsheid overbrengt. Mocht het een drempel zijn om yoga te volgen? Ik kan alleen maar zeggen: blij dat ik deze stap heb genomen.

Corrie FarlaBeoefent 7 jaar yoga

Ik kom al ruim 4 jaar bij YogaRelax en kijk altijd uit naar de Yogasessie in Doeken bij Dénise. Ze heeft oprechte aandacht voor iedereen. Door de yoga oefeningen blijft mijn lichaam soepel en vooral de oefeningen in de doeken zijn goed voor mijn onderrug. Na een yogasessie merk ik dat mijn lichaam en geest weer tot rust zijn gekomen. Heerlijk!! Namasté

Richard PuijenbroekBeoefent yoga sinds 5 jaar

De lessen bij YogaRelax bieden al jaren precies dat waar ik behoefte aan heb. Gezellige, rustgevende of juist intensieve lessen naar eigen keuze en niveau. Dit maakt Yoga voor mij zelfs tijdens een intensieve revalidatieperiode mogelijk. De warme support waarmee Dénise les geeft maakt YogaRelax uniek en zeker een aanrader!

LonnekeBeoefent yoga sinds 5 jaar

Thuiskomen in mijn lijf, dat is wat de yogalessen bij mij teweegbrengen. De lessen zijn afwisselend, de thema’s waar Dénise mee werkt zijn inspirerend. Iedere les ervaar ik een diepe uitwerking. Precies wat ik nodig heb om balans te brengen en het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam te ondersteunen.

Karin VerhezenBeoefent yoga sinds 7 jaar

Het is heel inspirerend om yoga te volgen bij YogaRelax omdat geen les hetzelfde is, de practise wordt aangepast op ieders persoonlijke situatie en omdat je altijd met een mooi inzicht afrondt na de practise. Omdat Dénise zich blijft ontwikkelen neemt zij ons ook mee in deze groei. En nog een detail van practise aard: ze heeft een hele prettige stem om naar te luisteren en een zachte vriendelijke en liefdevolle wijze van corrigeren in de houdingen.

Angelique van de VeldeBeoefent yoga sinds 8 jaar

Na een zoektocht bij een aantal yoga scholen heb ik een proefles bij Dénise gevolgd. Ik had direct een goed gevoel bij haar en haar manier van lesgeven. Inmiddels volg ik al ruim 5 jaar lessen bij haar. Dénise is een fijn persoon die met haar leerlingen een connectie weet te maken. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Rene yogadocent YogaRelax
RenéBeoefent yoga sinds 5 jaar