activiteiten yoga kindouder kind Yoga YogaRelaxouder en kind Yoga YogaRelaxactiviteiten yoga kind

Ouder&Kind yoga

Tijd voor elkaar, tijd voor plezier, tijd voor rust, tijd voor ontdekken. Ouder&Kind yoga! Deze activiteit wordt tijdens de kinderschoolvakanties georganiseerd en gaat op inschrijving. Basisschoolkinderen en of tieners zijn hier van harte welkom om een yogamoment te ervaren en samen. Uiteraard is een opa of oma, tante of oom ook van harte welkom.

 

 

Yoga op de werkvloer bibliotheekYoga op de werkvloer YogaRelax yogadoekenYoga op de werkvloer YogaRelax yogadoekYoga op de werkvloer bibliotheek

Yoga op de werkvloer

Een moment van plezier en ontspanning met uw collega’s of werknemers in onze studio, online of bij u op de werkvloer. Samen genieten van beweging, losmaken van de rug, nek en schouders en tegelijkertijd opladen voor een vitale werkdag! In de vorm van een workshop of een terugkerende lichaamsbeweging met als doel mentale en fysieke gezondheid. De Wake-up Yoga iedere dinsdag- en donderdagochtend van 8.45u-9.15u is een geschikte alternatief om uw werknemers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun vitaliteit!

activiteiten onderwijs yogayoga in het onderwijsactiviteiten onderwijs yoga

Yoga in het onderwijs

Yoga is nu niet meer oudbollig maar van deze tijd. Onze basisschool- middelbare scholieren en studenten kunnen yoga leren op een speelse en eenvoudige wijze. Toepasbaar tijdens of na de schooltijden. Met deze vorm van yoga wordt de leerlingen geleerd om te ontspannen, hoe ze hun concentratie kunnen opbouwen en leren naar hun lichaam te luisteren. Stress onder leerlingen en/of docenten is iets wat helaas veel voorkomt. Het zou een apart vak mogen zijn, Yoga in onderwijs! Livestreams of opnames van een 15 minuten om makkelijk te integreren in uw lessen/dagprogramma, alles is mogelijk.

Yoga in Renaissanceactiviteiten renaissanceactiviteiten renaissance kerk buitenYoga in Renaissance

Yoga in Renaissance

Al 3 jaar een groot succes! Een yogaconcert met live muziek.
Meedoen met de yogasessie voor alle niveaus in de prachtige tuin of ridderzaal van het Markiezenhof te Bergen op Zoom.

Om op de hoogte gehouden te worden over dit event, hou de nieuwspagina in de gaten voor de eerstvolgende sessie of stuur een mailtje naar info@yogarelax.eu zodat je bericht ontvangt zodra er meer info is over Yoga in Renaissance IV.