Mariska Jonker

Dénise kwam op mijn pad toen ik een ruimte zocht waarin ik de activiteiten kan aanbieden die ik vanuit mijn praktijk ‘De kleine prins’ organiseer. Ik ben mijn praktijk begonnen in 2010 wat begon met thema veilige hechting voor baby’s. Ik voel een enorme passie voor baby’s….hoe klein en afhankelijk ze ook zijn, het zijn al zulke competente wezentjes met eigen behoefte. Ik vind het prachtig hoe ze dit uitdrukken en kenbaar maken met hun lijfje, hun hele wezen, zo krachtig en kwetsbaar tegelijk. Babylichaamstaal en Veilige hechting is altijd een thema geweest wat binnen mijn cursussen babymassage aan de orde komt. Later ben ik ook peuter massage cursussen gaan aanbieden. Tevens organiseer ik verschillende scholingen en workshops, bijvoorbeeld een workshop aan aanstaande of pas bevallen ouders over babylichaamstaal, een handleiding voor de eerste maanden van jouw baby.

Ook ben ik Hartenkrachtavonden gaan organiseren voor moeders. Wij westerse vrouwen hebben vaak een hoop ballen in de lucht te houden en zijn erg druk. Op de maandelijkse hartenkrachtavond, gaat het gas er af en gaan we uit ons hoofd in ons Hart, een avond van Ont-moeten, delen en verbinden, waarbij de kracht van herkenning moeders empoweren.

Naast groepsbijeenkomsten, coach ik ook ouder en kind individueel waarbij ik o.a. de Presentchild®methode gebruik, wat gaat over de spiegel die kinderen ons voorhouden.

Ik woon in Hoogerheide met mijn man en 3 jongens. Hier had ik een fijne groepsruimte, maar per jan 2020 is die niet meer beschikbaar. Deze deur ging dicht, maar een andere ging open! Ik kwam in contact met Dénise, bezocht de ruimte en was meteen verkocht…dit voelde als thuiskomen!

Ik hoop je gauw te ontmoeten bij de babymassage of hartenkrachtavonden.

Wil je meer informatie of je opgeven stuur een mail naar jonkermariska@hotmail.com of bel +31(0)620906517.

 

Warme groet,
Mariska Jonker

www.kleineprins-hoogerheide.nl